PIEPERZ EINDHOVEN

PIEPERZ EINDHOVEN Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 87 beoordelingen
14 okt 2019 om 12:50 Friet was zeer goed, het broodje van de hamburger is wel jammer, want het haalt de uitstraling en de algemene smaak naar beneden. een grotere, betere variant is het extra geld (+- 1 euro) zeker wel waard.
10 okt 2019 om 9:12 Wat ik had besteld niet voorraad. Vervolgens mijn bestelling niet mee kunnen krijgen en geen geld terug gehad. Ook had ik half uur geleden besteld voordat ik aankwam en niks was klaar. Bellen ook niet dat ze bepaalde dingen niet meer op voorraad hebben.
8 okt 2019 om 21:54 They forgot the mayonaise, that's why I feel they deserve 4 instead of 5 stars. It's those type of details that make all the difference between good and great service. The fries were delicious, the burger was fine.
7 okt 2019 om 14:01 Drinken was 30cl ipv 50, ambachtelijk broodje is goedkoop puntje uit de supermarkt
7 okt 2019 om 12:17 Tot 2 keer toe bezorging niet juist.
7 okt 2019 om 5:37 Erg lekkere friet. Bezorging was op tijd. Zeker een aanrader om er eens te eten of te bestellen.
3 okt 2019 om 8:38 Geweldige friet, lang geleden dat ik zulke lekkere verse frieten op heb. Frieten, is toch zo genieten.
29 sep 2019 om 18:32 Ik had een kaassouflee want de groentekroket was op. Toen ik daarvoor belde zei ze ja we proberen thuisbezorgd al te bellen, maar dat lukte niet?Mijn nr staat op de bon..... Ok, geen ramp, maar de friet was helaas droog &lauw. Milkshake was lekker all
29 sep 2019 om 18:26 Frietjes en kaassouffle waren lekker. Echter de hamburger was wat teleurstellend. Jammer dat dat geen vers zelfgemaakt product is. Zaten ook harde vetjes in, jammer!
25 sep 2019 om 14:10 Superlekkere frietjes. Goed knapperig en je kan de versheid van de frieten proeven. De snacks ook van prima kwaliteit. Bezorging was wat langzaam, 50 minuten, voor een snackbar die op 5 minuten fietsen ligt. Dan ga ik volgende keer toch zelf ophalen.
21 sep 2019 om 20:26 Super friet, prima snacks, redelijk prijzig, bezorging super en plus dat de verpakking van papier i.p.v. plastic is.
15 sep 2019 om 19:07 Precies op tijd. Beste friet en frikadel van Eindhoven en omgeving