PIEPERZ

Recentebeoordeling


3 sterren uit 544 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pieperz. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 20:01 Bijna 2uur moeten wachten op de bestelling
15 mei 2024 om 21:53 Friet was erg goed! Kip stukken wat aan de kleine kant voor die prijs. En pakje brander mayo voor €3.10 was toch erg weinig. Al met al lekker gegeten.
19 apr 2024 om 22:01 Zowel friet als snacks waren lauw. Erg jammer.
21 mrt 2024 om 21:16 Friet voor €10,70?! Het was een klein frietje met een minimaal klontje erg dunne saus erover (totaal geen romige) en 3 dunne schijfjes champignon. En in plaats van 1 volledig cheezeburger menu kregen we 1 klein frietje!+ telefonisch onbeteikbaar!
9 mrt 2024 om 21:27 2 1/2 hour wait for food delivery is unacceptable. If you can't deliver within an hour you shouldn't offer delivery. And to be charged 4.99 for the privilege! They eventually cancelled the order, unbelievable. I wouldnt recommend this There are plen
3 mrt 2024 om 19:33 Eten was super, bezorging was waardeloos maar daar kon Pieperz niets aan doen. Bezorging was van thuisbezorgd zelf. Restaurant is nog geen 6 min fietsen, bezorger deed er 25 minuten over.
18 feb 2024 om 16:24 The quality of the food is questionable, the bitterballen and kroketten had strange aftertaste that I didn’t seem to have eating elsewhere. Took my order from the place, the beer was forgotten and coming back to get it the girl didn’t even apologise.
29 jan 2024 om 13:44 Heerlijk gegeten !!!!
20 jan 2024 om 21:21 Bezorgtijd werd elke keer uitgesteld waardoor ons eten lauw aankwam. Wel goed eten maar door de vertraging niet voor bezorging herhaalbaar.
20 jan 2024 om 20:20 1 schep friet ipv een grote friet. M’n friet en snacks waren koud. En dat voor bijna €20,- ronduit schandalig. Jullie moeten je schamen.
14 jan 2024 om 19:50 Prima
26 dec 2023 om 21:34 Het eten was lekker. Een groot gedeelte van de bestelling is echter niet geleverd. En het was niet duidelijk voor ons wat de normale burger en wat de vegetarische burger was.