PIEPERZ EINDHOVEN

PIEPERZ EINDHOVEN Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 61 beoordelingen
17 aug 2019 om 19:02 lekker dus volgende keer weer
10 aug 2019 om 17:57 Lekker eten, heb ervan genoten. Bezorging was ook prima, was met 2 minuten vanaf het moment van afhalen bij mij. Dus zeker een goede ervaring!
3 aug 2019 om 19:16 Alles was heerlijk en warm. En een hele vriendelijke bezorger.
31 jul 2019 om 13:45 Boven verwachting lekker, voor herhaling vatbaar. En een uiterst vriendelijke bezorger!
27 jul 2019 om 20:38 Mooi op tijd, lekker warm, vriendelijke bezorger. En een dikke 10 voor jullie stoofvlees echt heel lekker.
24 jul 2019 om 20:11 De voorgaande keren was het stukken beter de friet was dit keer niet krokant/ gebakken zoals normaal. De bestelling was ook niet compleet. Toen we wouden bellen kregen we een antwoord apparaat
10 jul 2019 om 20:09 Geweldig lekker eten, frites en snacks erg goed
5 jul 2019 om 21:27 De bezorging was ruim 20 minuten te vroeg. Ik had een tijd aangegeven ivm mijn pauze op het werk. Erg vervelend want tegen de tijd dat ik kon eten was het super koud. Helaas.. want de friet is lekker en vers (indien warm)
3 jul 2019 om 20:13 Super nice fresh fries, i loved it. Worth every dime
3 jul 2019 om 18:29 I have no words to describe how awful my experience was not to mention the extremely bad food quality! Trust me if you have self respect or just like good food buy from another restaurant, this one is SHIT!
3 jul 2019 om 15:19 incomplete order
3 jul 2019 om 15:14 Don't buy anything from here